Carimbeira project

Ik ben zeer verheugd aan te kondigen onze muzikale project genaamd Carimbeira.
Mijn naam is Fabio Araújo Fernandes, PhD onderzoeker. In de sociale antropologie, percussionist en capoeira leraar. Ik kom uit Belém do Pará, maar ik heb gewoond sinds ongeveer ca. 8 jaar in Freising, Duitsland.

Het project wil de capoeira wereld en zijn ritmes combineren met de ritmes van de amasona regio Belém do Pará in Noord-Brazilië.

Dit project is gestart door: Fabio Araújo Fernandes (hiena Capoeira), algemeen percussionist, onderzoeker en Capoeira docent; De Maestro Fabricio Cavalcante, arrangeur, componist, hij speelt met passie klassieke gitaar en Thomaz Silva (zamba), zanger, percussionist, die toezicht houdt op de harmonische en melodische oriëntatie van de groep.

Een ander doel is om de cultuur van de Amazone hier bekend in Europa, vooral hier in Duitsland. Het is een rijke, diverse cultuur, maar het is nog grotendeels onbekend hier, niet in het minst onder de Brazilianen die hier leven.

Het is een experimenteel werk dat verbindingen creëert tussen de klanken van de trommels van Amazonia en de sonoriteit en muzikaliteit die we vinden in de capoeira.

 

 

Shopping cart0
Es sind keine Produkte in deinem Warenkorb!
Continue shopping
0

LOGIN

Geben Sie Ihren Benutzernamen und Ihr Passwort ein, um sich bei Ihrem Konto anzumelden

Schritt 2 von 3:

Jetzt Termin und Bewertung vereinbaren

Wählen Sie einen Tag aus dem Kalender unten aus, um die Verfügbarkeit zu prüfen.

%d Bloggern gefällt das: