Over mij

Lyon 2012 _2

Mijn naam is Fabio Araújo Fernandes. Ik ben geboren in Belém do Pará, in het Braziliaanse Amazonegebied. Ik kwam naar Duitsland als een antropologie PhD onderzoeker en sinds 2012 ik woon in Freising.

Sinds 1998, net 20 jaar geleden, begon ik Capoeira te oefenen. Ik begon met klassen met Mestre Bezerra, een van de eerste Capoeira Masters in de Amazone regio. In 2001 begon ik met een nieuwe fase met Master Cabeça und Master Kanela. In de tussentijd, in 2009, ben ik begonnen met het geven van Capoeira lessen in Belém do Pará en sinds 2012 leer ik de Braziliaanse dans-gevecht in Freising-Duitsland in fitness studio, scholen en sport clubs. In 2018 zijn we begonnen met een nieuwe academische-professionele fase met als doel het nemen van een beetje van capoeira en Braziliaanse cultuur naar best, regio van Brabant, in Nederland.

Wilt u meer weten over capoeira cursussen in Freising, dan u hier meer informatie vinden.

In de capoeira ben ik niet alleen gefascineerd door de dans strijd als "sport", maar ook door de historische en sociale achtergrond. Daarom heb ik mijn doctoraat in de sociale antropologie met de belangrijkste gebied op migratie, identiteits opbouw en transnationalisering van de capoeira praktijk. Meer over mijn academisch onderzoek is beschikbaar in http://capoeirageminbetween.wordpress.com/

Contactpersonen:
E-Mail: fernandescapoeira@hotmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/hiena.fernandes

Kommentar verfassen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Shopping cart0
Es sind keine Produkte in deinem Warenkorb!
Continue shopping
0

LOGIN

Geben Sie Ihren Benutzernamen und Ihr Passwort ein, um sich bei Ihrem Konto anzumelden

Schritt 2 von 3:

Jetzt Termin und Bewertung vereinbaren

Wählen Sie einen Tag aus dem Kalender unten aus, um die Verfügbarkeit zu prüfen.

%d